segt

Filippa och Emelie sov här inatt ju, najs kväll/natt (y) vi somnade vid 4 och Filippa däcka ett antal gånger, haha. Har nyss kollat Pearl Harbor, sitter och är jätte deprimerad på grund av att min familj förutom jag ska åka till cypern inatt.. :((( men det kommer bli en grym vecka fyller år på fredag och då jävlar den helgen asså ;) jaja. nu ska jag göra något sen mys eller sova. puss

ändringar

blev lite ändringar här och där, först skulle Emelie inte med nu ska hon och nu ska Emma också med, awesome;b men gött kommer det att bli. Har precis duschat och annat, nu blir det städa undan så ett gäng tjejer kan sova här :)

godmorgon

vaknade för en stund sedan, skit skönt med helg, igår hände inget speciellt, men idag då jävlar. Ikväll blir det fest nere vid hamnkrogen med Filippa och Emelie, awesome (; har inte redigt bestämt vad som händer nu under dagen, men tar det som det kommer (y) först och främst ska jag ner och käka frukost (y) hörs när det händer något :) puss

känner för skriva av lite, allt som kretsar i mina tankar just nu

Måste bara få skriva av mig lite grann, den här känslan jag springer runder med känns inte bra, jag mår inte bra på kvällarna, gråter faktiskt ibland när jag lyssnar på vissa låtar och får gås hud, mår inte bra av att Cecilia är på andra sidan jordklotet och saknar henne för varje sekund som går, helt sjukt, trodde inte jag skulle sakna henne såhär mycket som jag gör. När du skrev ett långt meddelande till mig på facebook om att jag var nästan som en syster för dig, så är du för mig med gumman, du är verkligen som en syster för mig, har verkligen haft det så jäkla bra med dig. Vi har även inte kunnat bli osams om vi blev det blev vi vänner så snabbt så möjligt igen, det gick inte att vara ovän med dig. Tur man har facebook och skype så man kan snacka med dig, annars hade fasen jag fått panik. Och Rebecca saknar dig enormt mycket också sötnos, ska fasen hälsa på dig jag får komma upp till och så får du visa runt mig lite i jönköping och allt det där, saknar det crazy things vi brukar hitta på, allting vi har gjort tillsammans. Jag saknar så som det var förr, saknar alla människor man umgicks med i somras och allt. Nu känns det som man inte har någon kvar, känns som alla bara har försvunnit, okej, jag vet att det blir så när man har börjat på gymnasiet och alla väljer olika val, men vill inte tappa kontakten med alla er. Känns inte alls bra... jag skulle vilja ha den tiden som var för alltid. allting som man gjorde förr är bara minnen nu, verkligen underbara minnen, men jag vill inte att vi har splittrats tyckte om så som det var förr, allt var för bra. Sommaren 2010 var den bästa sommaren på 16 år som jag levt... och jag menar verkligen det jag säger. Ni gjorde det till den bästa sommaren i mitt liv. Vi måste träffas igen och börja umgås, vi får inte tappa kontakten, vi lovade varandra innan sommaren var slut att vi skulle ha kvar kontakten även om vi skaffade nya vänner. Men det är svårt när man går i olika orter, och det är klart att man vill träffa nya kompisar, men ni är så bra att man verkligen inte vill tappa kontakten. Minns kvällen ni var hemma hos mig när vi bombade mitt hus. Får gås hud bara jag tänker på er. Saknar er. Måste få upp kontakten igen. Sjukt underbart så härligt nya kompisar jag fått också. Underbart folk, får mig att skratta hela tiden, man bara ler hela tiden, sweet!



facebook laggar skit

kom nyss hem från hockey match (y) gick inte speciellt bra för rögle stod 3-0 i sista på 10 min... menmen, nu ska jag göra vid mig tvätta och sen lägga mig och kolla film eller något, är skit trött (:
btw, min syster har varit i London i tre dagar och kom hem idag och hon hade köpt en ring till mig, snällt (:

onsdag 22/9

kom hem från skolan för typ 40 minuter sen sjukt gött att man slutar 11 på onsdagar. När vi hade slutat stack jag och några från klassen till accapulco och köpte pizza och satte oss i parken och käkade (y) sjukt gott. Sen drog man hem och ny sitter man här och lyssnar på Bullet For My Valentiens sjukt vad bra dom är, ska nog på deras konsert i göteborg med Gustav i min klass. Ikväll, 18.40 är det dans yeah, sen 20:00 är det IDOL! awesome (:

inte på världens bästa humör

ska lägga mig ner i sängen ta på mig mys kläder och läsa gamla konversationer som ger tillbakablickar och sen kanske sätta på en film eller depp musik är sugen på sånt just nu... är inte på världens bästa humör. Men hörs imorgon och hoppas på att man är på bättre humör, måste få rensa ut massa tankar nu om det kommer att gå, men man får väll hoppas på det bästa (:

kiss&hugs ♥

john bauer

fick John Bauer tröjorna idag (y) awesome

skolan

kom precis hem från tandläkaren och ska snart bege mig till skolan, hade fotografering imorse fyfan säger jag bara haha. Men ska nog ta något att äta sen dra mig tillbaka till skolan. puss.


movietime

precis borstat tänderna i typ 10 minuter, hehe, det var skönt. Och nu blir det bädda ner mig och kolla en mys film, imorgon är det skolfoto och tandäckelläkaren. Sen är den även på tiden att berätta om min mobil som jag ska göra imorgon haha x) men i alla fall godnatt !
kiss&hugs

savannah - teenage dream


bullet for my Valentine

sitter och chillar med massa musik och funderar på att vila är skit seg ont i huvudet och allt det där x) jävla skit väder är vad det är. Haft en väldigt seriös dag må jag säga... fast ne...
skolfoto imorgon awesome (y) men ajaj nu ska jag vila (:

woow

wow jag kom med i tävlingen :)
http://emmagrahn.com/2010/september/ilovethemall.html#comment

paus

orkar inte skriva något idag är inte på världens bästa humör...

huvudvärk

hello, vaknade nyss av huvudvärd som in i bomben. Idag ska jag rensa ut ALLTING ur detta rummet jag har nu och flytta upp till mitt gamla rum och bo där tills ett annat rum är klart som blir mitt. Min syster flyttar ju hem igen så hon ska ha hennes gamla som jag har nu. (careface) i alla fall det är typ vad som händer idag för min del.

hatar beslut ångest...

min familj och jag kanske till cypern måndagen den 27 till måndagen den 4 men sen så kan jag inte missa skolan så jag vet inte om jag ska med eller inte och jag vill SJUKT gärna åka med men samtidigt så kan och vill jag inte missa något i skolan.. + att jag är borta på min födelsedag :o

hey

vaknade för en timme sen med Emelie, vi har nyss käkat (y) idag fyller min mamma år så ska fira henne lite ikväll sen kanske jag ska dra med Johanna och kanske några till, till en fest (y) men nu blir det bara att chilla hehehe ;b
haha, skickade sms-roulette igår och råka skicka hem till mitt exs hemtelefon, lite pinsamt...

haaha

en kväll när vi har tråkigt och väldigt dålig fantasi (y)

musikvideo

sitter här med Emelie och chillar, har nyss lagt ut en musikvideo på youtube som vi gjorde i skolan (y) grymt! Emelie sover även här inatt, fett awesome ;)

bullet for my Valentine - Tears Don't Fall

älska ♥

photo


sääängen

nej nu blir det sängen... (y) puuuuss

emma grahn

var med i en tävling på emmagrahns blogg :)
det var att man skulle göra en header till henne sen skulle hon välja ut ett par som läsarna skulle rösta på !
1.
2.

dans/idol/dusch

kom hem från dansen för 20 min sen, var skit kul, men ska testa på i helsingborg på söndag också och se vilket som är roligast x) men nu blir det idol och sen duscha (y)

dans

nu ska jag dra iväg och dansa här i ängelholm, ska bara testa, dansar i helsingborg annars, men har inte varit med på dom två första gångerna så hehe, testar bara i ängelholm :) men nu måste jag dra puss :)

kebab

blev skit sugen på en kebab med pommes på :o ska fan äta det imorgon .. haha, men nu ska jag faktiskt sätta på en film och somna till den. Kommer ta ca tio minuter sen har jag däckat i sängen (y)

victor - here of war


idol

sitter och kollar idol och är ny duschad och allt så skönt, fast nu är det paus. Sjukt trött, kommer nog att somna tidigt idag, sov i typ 3 timmar efter skolan :o men jaja, nu ska jag fortsätta kolla eller städa undan lite på rummet :)
puss!
haha så skön kille!

ser man någon likhet ? JA!


måste skriva av mig

... åh jag kan bli så jävla lack på folk som anklagar en för att man blir vän med några från ens skola som är kompis med personen som anklagar en, hon har ingen rätt till att bli lack eller va fan människan blir, hon har ingen rätt alls till att bli det... och sitter och SKÄLLER ut personen så hon mår dåligt och vill ta bort kompisarna som blev vän med henne för att hennes vän skäller ut henne... då är man fan ingen kompis. jag tycker det är sån jävla dålig stil, och taskigt... det värsta är nog att personen sedan blir vän med några hon inte ens känner eller snackat med, och sitter och säger till sin kompis "ofta du blir vän med den personen, du känner inte ens den?" man bara men väx upp för fan!

haha


gud..

herregud vad mammor kan få en på dåligt humör, bara kommer hem och ska skrika och tro att dom äger allt... pallar inte .... hihi

hej

helllo, hade idrott det första 3 timmarna och nu har jag lunch så är hemma här hos mig med Emelie och käkar pannkakor. Och nu ska jag ta en dusch efter en svettig idrott, muuums ! :)

vill på skidresa

har bestämt att jag ska på skidresa med några kompisar nu till vintern, eller kanske inte bestämt med vill hehe blev så sugen..

hemma efter en go dag i Göteborg med Johanna

riktigt härlig dag idag, älskar göteborg. Johannas föräldrar släppte av oss någonstans sen drog vi oss in mot stan och gick där tills dom stängde vid 5, hittade en tröja bara, det är i alla fall någonting (y) sen drog vi hem till hennes bror som flyttat ditt och där satt vi och kollade på karate kid x) sen när klockan var typ 8 eller något så åkte vi hem och inom donken xp haha
Johanna på ett café, skit god lasange.
donken så klart ♥

Göteborg

vaknade nyss typ av att Johanna ringde mig typ 1000 gånger sen vaknade jag, i alla fall hon frågade om jag ville med henne till göteborg eftersom hennes bror bor där, så frågade hon om jag ville hänga med, och det är klart! så idag blir det ingen dans för mig men nästa söndag blir det... :) men nu måste jag göra vid mig dom kommer och hämtar mig och typ en halvtimme och kommer hem lite sent i kväll, men jaja nu måste jag göra vid mig.
hugs&kisses



9 år sedan


World Trade Center !

degat

Har degat i sängen hela dagen (y) får ta och lyfta min röv och ta och börja göra någon nytta, men vad vet jag inte.
Saknar Cecilia något otroligt mycket... Inte okej, att hon är på andra sidan jorden och ska vara där i 10 månader. Får väll ta en dusch om jag orkar, sen blir det väll lugn kväll som vanligt, mamma har ju köpt en fet godis påse så :)
har fasen inget liv längre-...

ny design

gjorde nyss en ny design kommer nog upp om en stund om den inte redan har kommit upp :)

fett

awesome

älskar norska


äntligen

nyss varit på väla för att skaffa nytt och eget simkort så har mitt gamla nummer nu igen, awesome. ikväll blir det idol och käka djungelvrål till det, göttans ! ;b

Only you can save me








äntligen

äntligen så har jag städat klart! skööönt. är jätte förkyld och allting, jobbig läge.. har knappt något att skriva, så ja ska i alla fall bara chilla nu och duscha sen och leka runder med photoshop. awesome"

bomb

precis kollat film som jag hyrde igår och nu blir det städa annars flippar mina päron ur, ser ut som en bomb har exploderat på mitt rum. Så nu jävlar ska jag visa vad jag kan för mina föräldrar, sen blir det väll bara ta det lungt i dag är ganska så seg...

she will be loved


Emelie Brogstam skriver..

Hej, sitter här hos josephine och känner mig riktigt fet.. ni som inte vet eller så, man går upp i vikt av att va med henne för den kvinnan äter hela tiden typ som en häst,ko?
och jag har kanske varit med henne i en vecka och har säkert gått upp 1000000000000 kilo.. inte så bra!
men ja nu gnäller hon på tacos? hon e helt galen..
så vi får väl gå upp och äta något annars får väl den kvinnan ett utbrott, vi har inte ätit frukost än och kl är snart fyra!
MEN JAG ÄLSKAR DIG ÄNDÅ, FAST ATT DU ÄTER SOM EN JÄVLA AMREKAN!
Och här får ni några otroligt söat bilder på josephine som hon nog aldrig skulle ha lagt upp själv.


hej

helt onödigt inlägg

JB elever vadå datanörds!


ingen somnar och fotar samtidigt.

haha pallar inte

RSS 2.0