ont i huvudet och vill bara sova.

hemma från två dagar på lingvallen med klassen. Det var gansak kul, bara att det känns som om man inte sovit ett jäkla piss, så ska lägga mig tidigt idag är riktigt trött, somnade till innan. Men blabla inte intressant och orkar inte skriva hehe


wooho

Yo, köpte en del på väla idag, kändes överdrivet mycket faktiskt hehe, men jaja det är fint! x) precis duschat och sånt ska börja packa lite nu, ska sova på ett idrottställe imorgon med alla ettor på John Bauer till tisdag, awesome! men ja, nu måste jag packa sen nanna! godnatt (;


#

Yes, jag har fått pengar för mina ärr jag har på min arm sen jag bröt min arm (y) fan vad fett! Nu kan jag göra en del saker kan ni ge er på, har redan bestämt vad jag ska ha pengarna till:

- solresa nästa sommar
- iphone ( fast det blir nog inte nu direkt, men lite senare om året)
- systemkamera (om jag inte får det i födelsedagspresent, eller i julklapp, så det blir också sent jag kommer att köpa den)
- skidresa nu till vintern
- sen det som blir över är bara till att spara (y)


helsingborg/väla

Ska in till väla med Emelie idag, skulle åkt in för 10 min sen men hon trodde att hennes buss hit gick halv 11 men det gjorde den inte så hon tar den om 10 min och ja.. väldigt intressant, eller inte. Men men, är riktigt sugen på att shoppa idag! (:


Inception

Ikväll har jag varit i helsingborg och kollat bio med Matilda, Pontus och Gustav (: vi kollade på inception, ingen film jag rekomenderar man fattade ju typ ingenting.. xp + att i början var den EXTREMT seg och den vara i 2 timmar. I alla fall sen efter bion så körde vi runder i helsingborg visste inte var vi skulle sen blev att vi drog in till örkelljunga och yrade sen hyrde vi en skräckis och drog hem till Gustav som bodde helt ute i öde marken hade verkligen ingen täckning i hans hus, haha. Sen körde han hem oss efter filmen vid halv 1 och var hemma 1. Nu blir det chips,vatten,fanta och en böl film. puss



sommaren 2010

en kort sammanfattning av sommaren



Midsommar som var en helknäpp kväll men ändå en fantastisk och ett minne. Förutom att jag tappa mobilen i toaletten.



sköna grillkvällar



båstadveckan



båt tur med kompisar, fick även testa på att köra.



tältnätter med rebecca och maat



båttur, tappa mobil i vattnet



baad.



gaaaalen kväll



myyss kväll



ponyus och robins 18 årsfest



danmark, och träffa en massa sköna människor



liseberg med rebecca



fest i hasslöv, gaalen kväll måste jag säga.



mitt jojokort som rädda min sommar



galen kväll med tjejerna



sooool



bad.



fest i bårslöv och träffa en massa nya människor, riktigt kul.



råbocka outdoor , träffa gamla kompisar.



träffat en massa nya människor + en helknäpp kväll men en ganska nice kväll.



början av sommaren, sköna sommar kvällar, med massa grill.



sköna chill kvällar i helsingborg.



göteborg med familjen och cecilia. Cecilia och jag åkte själv till hotellet och var helt lost i göteborg.



skånetrip med rebecca.



Max var i ängelholm hela sommaren.



tropicalbeach med tjejerna.



fest hos sebastian.



skolavslutningen. fest hos jesper sen vidare till frida.



mys.



bada jacuzzi hos olivia.



ensam hemma en hel vecka och några dagar sjukt skönt, så hitta på en massa skoj.



liseberg med cecilia 



härlig sommar bild



Matilda , Johanna och jag tog en runda in till lund och chilla. Skön dag.



helsingborgsfestivalen med tjejerna. Riktigt skoj.



fick bild och kram av en i starpilotes.



skrek en hes på helsingborgsfestivalen.



helsingborgsfestivalen.



väntade i 1 och en halv timme för att få stå längst fram när hoffaestro skulle spela



såklart tog batteriet på kameran slut när bandet skulle spela :( men en sjukt hääärlig upplevelse att se dom live!
nog det bästa i sommar.



danmark med sköna folk innan helsingborgsfestivalen.



danmark innan fest i båstad/hasslöv



jag och rebecca fick för oss att vandra från hasslöv till båstad.



festen i hasslöv spåraur, så alla drog men jag och rebecca och dom som hade lokalen stanna där och städade hela natten. sov nog inte ett piss.



vi fick sova hemma hos alexander som bor i båstad, somna vid 8 vakna vid halv 10

sjuk härlig sommar har jag haft, finns en massa mer som jag gjort men det blir för mycket att ta upp allting. Sommaren 2010 har nog varit den bästa hittills!

"where are you now"



tycker den är så mysig...

ut och äta

Yo, ska ut och äta med familjen och farmor och farfar ikväll/ om 20 minuter ;b hinenr inte skriva mer. puss

duktiga jag.

har precis tvättat och allt, känner mig skit duktig. Känner mig fräch och allting, duschat borstat tänderna och hela faderullan. Jaja, nu blir det film (som vanligt) för att jag ska kunna somna ... SKIT VARMT HÄR! whatever.
Godnatt..



bjuder på en oseriös bild. ( är inte naken, har en tröja på mig, ville bara säga de )

fan vad glad jag blev nu!

min lilla syster kom hem med gotte till mig!




????

Det känns som typ allting har förändrats nu när man börjat på gymnasiet, ny skola, nya kompisar. Det är verkligen inte sig likt... både på ett bra och dåligt sätt. Känns som man tappat kontakt med alla andra.. men vad vet jag kanske bara jag som tycker det. Men jag trivs i alla fall i allt nytt, skönt att få träffa nya människor och fått kontakten med gamla vänner sen grundskolan (:





saknar dig min ciafis!

H&M har öppnats i ängelholm (y)

kom hem från skola för typ 10 minuter sen och nu blir det chilla kolla film och äta minipizzor. H&M har btw öppnat här idag, en jävla lång kö må jag säga ;o haha. Fredag imorgon awesome! Har inte så mycket mer att säga så skriver senare om det är något intressant (:


trött

har ingen ork.. är trött och allt ser om jag har suget att blogga mer imorgon eller senare

sugen på åka skidor/snowboard

kollade nästan nyss klart fångarna på fortet (y) och nu blir det film och lite sånt skit trött... så sover efter det om jag icke somnar mitt i filmen. Godnatt,puss.



sugen på att åka skidor/snowboard

första skoldagen

imorse när man gick till skolan var det extremt nervöst men nu efter känns det riktigt bra faktiskt, kom i en hyfsad klass, trodde det skulle bli sämre, men känns bra faktiskt (y) bara lite udda men det gillar vi haha. Ser fan fram emot skolan nu (: känns skönt. Men nu blir det mat sen typ chilla är helt slut (;

slut på sommarlov nu...

...och idag är det skola! börjar klockan nio och är helt klar! (: men jaja får hoppas det går bra idag (: ska nog bara chilla tills jag drar (: hoppas ni andra som börjar på gymnasiet också får en bra skolstart ! (: good luck! puss.



Min frukost och sen varmamackor!


donken

Blev inte hemmagjorda pizzor som jag sa på facebook, mamma frågade om donken istället hehe. Så det blev det (y) och får jag fan ta mig gå och lägga mig tidigt skola imorgon....  så ska göra vid mig för sängdags sen sova ! Måste komma in i det gamla vanliga igen... med tider och så (: ska i alla fall sätta på en film och somna till den ! puss  (:



bild sen förra året.

eket

Snart kommer Majas föräldrar och hämtar mig för ska till eket och kolla när maja spelar match (: kommer även att träffa Pontus och dom eftersom det ligger nära där dom bor så ja (: men hörs ikväll, puss.




sooooova

Ska verkligen gå och lägga mig i tid idag, somnade 5 imorse ;o det var i alla fall awesome och kolla hockey bara att det var jobbigt att stå upp i typ 5 timmar nej men något liknande... Men det var sjukt häftigt att se faktiskt (: efter det så stack jag och Maja till acapulco och käka pizza, fett! sen drog vi hit till mig och kollade på en film, awesome! sen drog Maja nyss (: men nu ska jag typ ta bort sminket och allt sen sitta här en stund sen sätta på en film och somna till den (y)


21/8

idag blir det kolla hockey, asgött! och det blir väll det hela dagen lång. Håller på att svettas ihjäl här, nej nu ska jag gå upp och äta sen blir det bege sig iväg till hockyarenan! (y)
have a great day!


sista fredagen på lovet

sista fredagen på sommarlovet (y) och den tillbringas med Maja, vi ska dra in till helsingborg sen in till bårslöv för att kolla fotboll, låter lovande (y) så ja hörs ikväll ;)





uttråkad...

men nu måste jag snabba mig !

sweet dreams

Kvällen spenderades med Emelie, awesome! Sjukt kul att vi kommer börja umgås igen (: i alla fall käkar kladdkaka så jävla gott, men börjar att bli liiiite mätt nu... Ska nog gå och lägga mig i tid idag känner för det, orkar inte sitta uppe halva natten och sen bara sova bort halva dagen imorgon (: Men det blir nog göra mig i ordning för film och sov dags (:


Pizza längtan

Har inte kommit så långt med städningen för jag fick magknip hehe, men ska fortsätta nu (y)
Ikväll kommer Emelie hit, ska bli roligt. Gick i 0 till 1 tillsammans och umgick riktigt mycket förr, sen flyttade hon och nu ska jag börja samma klass som henne igen, sjukt asså (: Men ja, hon och hennes familj kommer hit och så blir det pizza som jag riktigt längtat efter !



bild tagen från hennes facebook. Sötnos.

typ 50 grader

trött men kan inte sova för det är förjävla varmt här! så ska sätta på en film och somna till den (y)


åh vad skönt och höra


One Tree Hill och Toast!

nu bli det one tree hill och toast (y)


LINDA ROSDAHL 14 ÅR FÖRSVANN 15/8



LINDA ROSDAHL 14 ÅR FÖRSVANN 15/8 vid
16 tiden från Perstorp. Hon hade svart tröja med rosa adidas märke bak, mörka jeans med ljust framtill. Svart hår... Har någon sett eller hört nåt så snälla hör av er till polisen eller anhöriga till Linda

16/8 - har precis fått in ett tips om att Linda är i Malmö någonstans. Hon skulle möta 2 killar som hon smsat med. Hon har aldrig träffat dessa killar innan. Snälla håll utkik efter henne ser ni henne ring polisen eller Lindas anhöriga



facebook länk: http://www.facebook.com/group.php?gid=143473865684983&ref=ts#!/group.php?gid=143473865684983&v=wall

Onsdag 18/8

Vill bara säga att jag lever, har inte haft tid att blogga, men nu är jag tillbaka! i måndags var jag i dankmark med Rebecca, Pontus och Robin, för att "festa" nu med Rebecca innan hon flyttar, flyttar ju på fredagn så (: i alla fall vi kom hem senare på kvällen och sen på tisdagen så skulle jag till tandläkaren 8.40 och Rebecca, Pontus och Robin var med sen åkte jag och Rebecca hem till henne och chilla med pannkakor och film.. somnade mitt i paranormal activity 2 haha. Idag händer det väll inte så mycket, har huvudvärk och sånt, men ska nog hem till Rebecca ikväll, för en myyyys kväll med massa film (y)


innebandy

precis tagit bort smink för att se film och lite sånt är sjukt trött att jag skulle kunna somna nu asså... Men ska upp och göra popcorn och sånt sen kolla film och bara ta det lungt gått upp ovanligt tidigt denna helgen för att kolla innebandy, men skoj var det (: bara denna veckan kvar sen börjar skolan...


Enda sättet att få vänner, är att vara en.



börjar dagen med en proviva



som sagt börjar dagen med proviva. Vaknade 8 på grund av att jag och Maja ska ner och kolla råbocka, matchen börjar 9 så ja (: så drar när Maja är här (: uppdaterar senare (:

puss

fredag den 13:de

har inte skrivit på ett tag, har varit väldigt upptagen med annat. Men sov hos rebecca inatt och kollade fredag den 13:de gött (y) sen vakna vi vid 1 tiden och gjorde vid oss för att senare dra in till stan för hon skulle köpa lite grejer till cupen i helgen. Sen drog vi ner för att kolla vilka som spela, men vi kom ner lite sent. I alla fall ni blir det chilla tror jag och sen äta och  lär se vad som händer sen, vågar knappt göra något eftersom det är fredag den 13:de ;o



rumpmassage fick man också!

nyvaken och allt.

vaknade nyss ;o inte okej, somnade vid 5 tiden och går upp nu woow. Men iallfall mina planer för idag är att nu ska ajg göra vid mig på 3 timmar sen tar jag, Maja och Rebecca tåget in till helsingborg sen därfefter tar vi bussen in till bårslöv för att kolla fotboll idag igen  (y) sen är det utomhusbio här i ängelholm som börjar 8 men vet inte redigt om vi hinner den så vi tror att i skiter i det  (:



nyvaken,..

cheeseburgare !

hemkommen från en dag i helsingborg/bårslöv med Maja riktigt fett. Innan vi stack till bårslöv käka jag såklart donken sen innan vi tåg tåget hem till ängelholm så köper man såklart tre cheeseburgare så jävla gott (y) men nu blir det kränga godis och lite sånt smått och gott och se film (:


helsingborg

nu drar jag och Maja in till helsingborg och sen bårslöv för att kolla på fotboll (y) sen lär vi se vad vi gör  (: men hörs senare puss.


gårdagen


HUMOR


Kossan.se

PUSS PÅ REBECCA

hejsan alla Josephines FANS !
Nu är det så att Josephine är världens lataste person som inte orkar uppdatera sin blogg,
så jag Rebecca Svärd är snäll att göra det nu;)
hehe ikväll har jag Maja och Josse varit i hbg och haft lite mys pyyys !!
hehe bilder kommer antagligen senare men det är AWESOME !
AHHA, jut nu igger Josse och myyyser med sin hund, tror hon är kär i den..
hehe, nej nu ska vi inte dryga ut detta ni får ha en bra natt för nu ska vi kolla skräckis

KISS&LOVE



yeeah, THATS MEEEEE /// REBECCA SVÄÄÄRD !

ullared

hemma efter en dag på ullared med mammi och mina två systrar och mormor, köpte en del saker:

* två tröjor
* fem trosor
* ett nitskärp
* ipod laddare
* paraply
* leggins
* kavaj
* fön
* ögonskuggsborste
* rougeborste
* torrshampoo
* spagettisak
* noppare, nagelsax, och nagelfil


ikväll blir det i alla fall helsingborg med två tjejer, Rebecca och Maja sen sover dom här inatt (y)


godnatt

brode kanske sova om man ska upp 6 imorgon.


cola beroende!

håller på att göra vid mig, för ska senare till en kompis, Cecilia för att äta med några tjejer och lite så (:



sugen på cola

har tråkigt

Du heter: Josephine Andersson.

Smeknamn: Josse.

Beroende av: Cola.

Vad tror folk om dig? Jag har ingen som helst aning.

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon.

Hur imponerar man på dig? Charmen.

Brukar du skratta för dig själv? Ja, det händer ganska ofta.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Hej tjejer. Ta med/på er lite varmare kläder för vi ska sitta ute och äta (:"

Var bor du? I Ängelholm.

Trivs du där? Nej, inte så mycket.

Har du haft sex idag: Nej.

Hur svarar du i mobilen:  "hej, det är Josephine" eller "hej"

Vem ringde du senast? Pontus.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi snacka ett tag.

Antal timmar sömn inatt: Sju.

Sov du ensam: Yes.

Brukar du komma i tid: Jag är väldigt noga med tider.

Hur känner du dig nu: Sugen på att duscha.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart.

Vad tycker du om fötter: Äckliga, haha.

Vad saknar du: Mycket.

Hade du en bra kväll igår: Ja, hade jag väll, åt pizza med familjen sen gick ut med rebecca sen film och sedan snacka i telefon.

Favorit dryck på morgonen: Juice.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt ett/två tiden.

Är du blyg? Nej, kan hända, men inte alls lika ofta som innan.

Sysslar du med någon idrott: Nej, men ska börja på streetdans.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kärlek och kärlek. Mer attraktion.

Har du spytt offentligt: Yes.

Är du nöjd med ditt liv: Hyfsat.

Är du bortskämd: Både ja och nej.

Vad gör du i morgon: Jag ska nog till ullared.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut.

Vad är det finaste du fått? Min mac ♥

En speciell dag du minns: Har ingen så speciell.

Du samlar på: Inget.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Olika

När grät du senast: Igår.

Vad skulle du göra om du vann en miljon:  Köpa lägenhet.

Vill du gifta dig: Ja.

Vill du ha barn: Klart.

Är du musikalisk? Inte ett dugg.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.

Biter du på naglarna: Nej.


godmorgon

nyss vaknat och det regnar ute ): så det blir inget båstad, men det blir Cecilia ikväll ska käka och sånt där med hennes nära och kära (: men nu blir det frulle för min del (y)


bilder

hittade bilder från festen igår










va fan gör jag ?












tråk

har jätte tråkigt... ska se film snart och kääääka något! (y)


-

Under 2010 har jag hittills:

[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[ ] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[ ] du har varit "sjuk"
[ ] du har varit sjuk
[x] du har dansat.
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[x] du har strulat med någon
[x] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus 
[x]du slagit någon
[ ] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat 
[x] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[ ] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet/sjön
[x]du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har gett någon blommor

kul kväll/natt

riktigt konstig kväll/natt igår men ändå jävligt skoj, polisen och ambulansen kom sen drog alla sen stanna jag och rebecca och några killar som hade hand om lokalen sen hade vi billispanpizza krig och sen tog jag och en kille han om städningen i 2 timmar gött (y) sen när klockan var typ 5 så drog jag och rebecca eller vi fick för oss att gå ner till båstad men vi vände senare, sen var vi där till 6 halv 7 sen drog jag , Rebecca och Alexander för att bli körda hem till honom, riktigt roligt var det att sitta ute på en åker haha, kul hade vi medans vi väntade sen somnade vi vid 8 sen vakna vi igen vid 10 typ och senare drog jag och Rebecca hem.












tonight is gonna be a fucking good night

nu är jag klar och redo för att bege mig men måste vänta till rebecca är i stan (:


one

Håller på att göra vid mig för att senare dra in till båstad för pardy, en som heter Ebba hennes killkompis ska ha fest så fick vi komma om vi ville, jag och Rebecca (: och sen så sover vi där i båstad sen imorgon drar vi nog och kolla på outdoor open som är i båstad, lika bra att dra dit när vi ändå är där (y)
så just nu håller jag på att göra vid mig, ska först ta tåget in till helsingborg sen båten över till danmark sen tillbaka sen vidare till båstad då (:
Have a nice day.


hoppas på en bättre dag

nu ska jag se film och sedan sova och hoppas på en bättre dag ( har varit en bra dag, men en BÄTTRE)
puss


punkt

känner för att skriva av mig lite.
Vill bara säga, att jag orkar inte bo i en mini stad och vill bara komma bort, långt bort från denna staden. Skulle varit riktigt härligt att bara kunna få flytta till göteborg, bara några år kvar sen har jag besämmt att det blir att jag seriöst flyttar dit, okej det är vad jag säger nu, allt kan ju hända på 3 , 4 år men i alla fall, göteborg ska det bli.
Känner så mycket för att träffa nytt folk, vill börja om på något helt nytt. Och glömma allt det där man inte vill minnas och minnas det som är minnen. Kändes så skönt att komma bort en dag idag från lilla ängelholm, var ju i göteborg, vilken känsla asså, kände INGEN, och behövde inte tänka på allt annat bara levde livet i en dag. Jag orkar verkligen inte dessa tunga nätter längre... är bara så jobbigt, det går verkligen inte att bara koppla av och bara sluta tänka för en gång skull... har alltid en massa onödiga tankar i huvudet som gör att man får ont i huvudet. Och inte vet vad man ska ta sig till och göra. Orkar heller inte allt skit snack, okej, alla har sina åsikter men man behöver inte såra folk för det, håll det inom sig då, alla är faktiskt inte perfekta.
Det som varit, har varit och kan inte göras om. Om man önskar att det bara fanns en tidsmaskin som kunde ta en tillbaka så man kunde ändra på det saker man gjort fel och allt, men tyvärr det går inte. Bara att fortsätta leva vidare i nuet och försöka att inte göra samma misstag och allt.


"slösa inte nya tårar på gamla sorger"

?



asså ursäkta men hur fasen ser denna kvinnan ut? uuuw...
fint att man ser att hon klippt bort lite fet av armen ! hennes läppar ... hela hon ... usch!

göteborg

har inte kunnat skriva på grund av att jag sov hos Rebecca igår till idag och stack till göteborg imorse med hennes bror och en stockholmare, Felix. Hade en great dag idag, fiiint väder och allt (y) på vägen hem körde vi inom donken såklart! Så jävla gott, sen dunka vi musik i bilen så awesooome! blev taggad efter colan (ovanligt). Jaja, imorgon är det ljusfesten här i ängelholm, men vet inte om det blir det för min del ska kanske in till båstad med Rebecca, men får se hur det blir inte riktigt planerat ännu. Men nu ska jag se film och chilla vid datan och sen sova (y) ha det GÖTT!
btw, i helgen blir det nog kolla båstad outdoor open sen nästa vecka är det råbocka outdoor open (innebandy) kan alltid vara kul att kolla på (:



i bilen påväg upp




kön till balder, jag och felix i bakgrunden.



felix och pontus

peace.

(y)

vakna för en stund sen och nyss ätit köttbullemacka (y) ska nog ner till stan med Rebecca , men först blir det duschen och sånt :)


....

pallar verkligen inte..

nu blir det upp och ta något att käka sen blir det böl film

ny städat rum och mat i magen (y)



före                                          efter


före                                               efter


före                                           efter





nu blir det glo tv och bara ta det lungt, imorgon får jag fan i mig ta och hitta på något (:

cooler than me

nej nu ska jag städa klart sen ska jag göra mat tror jag om jag är hungrig då (y)


nachos

gör nachos idag igen, var så sjukt gott. 3 augusti idag ;o vet inte redigt vad som händer idag lär väll få se (y)


nachos&annat gott

gjorde nyss nachos, fyfan vad gott det ska bli ;D



sjuuuukt uttråkad

uttråkad till 1000, ska nog lägga mig bekvämt i sängen och kolla filmer (y)


så här ser det ut när josephine har tråkigt



kläder

har skit tråkigt och msn dampar hela tiden, vad gör man ? tror jag ska ta en stor städning "om jag pallar".
köpte allt detta idag :





ett baslinne från H&M för 49.50 :-
ett pöslinne från gina för 149.50 :-
jeans leggins (alltid bra att ha) från H&M för 199 :-
två bas bhar eller vad det nu heter från H&M för 49.50 :-
blåblus från H&M för 199 :-
ring från H&M för 49.50 :-
en chillkavaj från gina för 49 :- (REA, kosta 299 innan)

(y)


kom nyss hem från väla, köpte en del saker. Behövdes verkligen! Nu har vi lite folk här och vi ska käka wok (y) så får väll gå upp och vara social (:


tack för de underbara dagarna!



vill bara säga ett STORT tack till dessa underbara dagarna med alla er, har varit hur kul som helst. Det har varit det bästa dagarna på året om inte mer än några år, så härligt har det varit. Andra augusti idag betyder att det närmar sig skolan, vill nästan bara börja nu för jag har gjort allt mitt roliga nu känns det som, eller det är bara malmöfestivalen nu men det är den 20nde. Jag är så sjukt glad, bara ligger och ler när jag tänker på vad jag gjort nu i sommar och allt, har varit sjukt jävla kul. Inget jag ångrar en sekund. Blev lite strul igår men det löste sig och jag mår genast bättre! (:
Tack så sjukt mycket är vad jag vill säga.

-

vad händer nu liksom? pallar inte denna skiten mer ...

andreas wijk


jaahapp !

riktigt go kväll igår asså. Kom hem till Maja vid 1 typ sen somnade man när de andra kolla film (y) så missade hela filmen och minns inte när jag gick in och la mig men okej.. sen vaknar man av att Maja och Robin kommer in i rummet när man ligger och sover och vaknar upp med världens huvudvärk och magont.. inte okej. Sen stack vi och Lämnade Pontus och Robin på stortorget. Nu sitter man här och fått i sig lite mat och knarkar vatten.. ska nog sova lite snart! (y)

bilder sen igår :




RSS 2.0